Over Bart

Bart van der Putten is freelance fotograaf en gespecialiseerd in onder meer reportages en portretfotografie. Bart is professioneel, flexibel en weet door zijn passie, enthousiasme en creativiteit van iedere reportage iets onderscheidends te maken. Of het nu gaat om een concertreportage, het fotograferen van extreme sports, een familieportret op het strand van Domburg of een bedrijfsreportage. Zelfs mensen die er niet van houden om voor de camera te poseren weet hij op hun gemak te stellen. Met een ontspannen en spontane fotoserie als resultaat.

Bart beschikt over een eigen fotostudio, maar kan ook een studio op locatie verzorgen.

9-faces

Als vader van een jonge zoon weet Bart dat een kind niet in één blik te vangen is. Daarom verzorgt hij met zijn concept 9-faces een leuke serie van negen spontane portretten waarin uw kind helemaal zichzelf is. Bart levert 9-faces op houtlaminage: de foto wordt daarbij op hout gelamineerd en voorzien van een ultradunne beschermlaag. Het voordeel is dat houtlaminage beschermt tegen vuil, vocht en vet en er bovendien strak en levendig uit ziet.

bartvanderputten.com laat een deel van zijn fotoreportages zien. Wilt u meer van Bart zien, bekijk dan ook de reportages op zijn facebookpagina.

Overweegt u een familiereportage, een portretserie of een bedrijfsreportage? Neem voor een vrijblijvende offerte contact op met Bart.

Bart fotografeert onder meer voor: